Awakening the Soul

Awakening the Soul Qigong
Nærvær - Ro - Innsikt - Å leve fra hjertet
Awakening the Soul er en sittende meditativ praksis innen metoden Sheng Zhen Gong, som består av 8 ulike armposisjoner. En perle av en meditasjon som kombinerer pust og bevegelse med meditativt nærvær. Har ved praksis en balanserende og healende effekt på kroppen og hjerte-energien. Meditasjonen kan gi en eksistensiell forståelse for menneskelivet som en del av noe større, og hjelpe deg til å leve livet fra hjertet. Det er en praksis som kan hjelpe til å holde hjertet åpent til glede for deg selv, dine relasjoner og det omgivende samfunn.
For å få kontakt til din sjel, må du lytte til hjertet.
Awakening the Soul er en meditasjon som ved intensjon og praksis bærer i seg en forvandlende og healende kraft
Kursinnhold:
  • Energiforståelse
  • Innføring i Awakening the Soul Meditasjon
  • Å lytte til hjertet – din indre veiviser
  • Mindfulness – Nærværspraksis
  • Tidløs livsvisdom
Å praktisere Awakening the Soul har en dyp stressregulerende effekt på kropp og sinn, og kan vekke til live din iboende indre glede – en glede som er uavhengig av omstendigheter i ditt liv.

Tid: 

Dato: Søndag 4. desember
kl. 11.00 - 15.00

Sted:

Hunsteintunet 18, 4083 Hundvåg. Du går direkte til kurslokalet Stillhetens Hus som befinner seg i hagen. Huset er åpent fra kl. 10:50. Parkering på gjesteparkering, eller i nærområdet.

Deltakeravgift:

Kr. 850,-
(Early bird kr. 700,- ved påmelding og innbetalt kursavgift før 28. november. Inkludert kursmateriell og video. Repetisjon av kurset kr. 400,-)
Påmeldingsfrist: 3. desember